Vacature: Marketingplan en – activiteiten bij FC Libero.

Achtergrond:

Voetbal is meer dan een sport. Het is passie, beleven, ervaren! Vanuit deze visie zijn we van mening dat voetballiefhebbers in aanraking willen komen met de elementen die de voetbalsport zo intrigeren.

Als FC (Football Culture) Libero willen wij de mooiste voetbalplekken ontdekken en delen met de wereld. Hierbij willen we onze website-bezoekers de mogelijkheid bieden om zowel historie als het hedendaagse te beleven op de momenten dat het ze uitkomt op een manier die bij ze past.

De libero, ook wel de vrije verdediger genoemd (vanuit italiaans, libero = vrij), was in het verleden vaak degene die leiding gaf aan zijn team het overzicht behield, wist waar het spel zich begaf en hoe hij zijn team moest opstellen om zo efficiënt mogelijk te spelen. Deze rol willen wij dus op ons nemen. Zoals een echte libero waarborgen we de kwaliteit van het spel en de beleving.

Stageopdracht: Versterken online activiteiten FC Libero

Als startende onderneming zijn we volop bezig om ons op verschillende terreinen te ontwikkelen. De focus van de stageopdracht zal liggen op het versterken van de online activiteiten via twitter, facebook en de website. Uiteindelijke doel is om een sterke community te creëren van voetballiefhebbers, die zelf actief een bijdrage leveren aan de voetbalgerelateerde ‘spots’.

Om daartoe te komen zal een marketingplan gerealiseerd moeten worden, met daarin een concrete omschrijving van de marketingactiviteiten. Verder dient de manier van communiceren via de verschillende communicatiekanalen verwerkt te worden in een te realiseren communicatieplan. Deze beide plannen dienen op elkaar aan te sluiten om als organisatie een lange termijn visie te ontwikkelen.

Mogelijk gewenste eindproduct(en): Marketingplan en communicatieplan

Profiel stagiair: Wij zoeken twee enthousiaste en nieuwsgierige studenten met gevoel voor marketing en een passie voor voetbal. Daarnaast zal een student zelfstandig moeten kunnen werken, initiatief nemen en in kunnen spelen op interessante ontwikkelingen in de wereld van online marketing en  community-building. Daarbij zoeken we een flexibel ingesteld persoon die zichzelf in een startup omgeving verder wil ontwikkelen.

Aantal plekken: 2

Contact:

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht of heb je zelf een tof idee, stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar Luuk Janssen, luuk.janssen@fclibero.com