Voetbal kijken in Amsterdam. De hoofdstad van Nederland en de thuisstad van Ajax kent vele bars, cafés en kroegen maar waar vind je nou de fijnste sport bar in Amsterdam? Ik zocht vijf keer een sport bar Amsterdam uit, zodat jij weet waar je het best voetbal kan kijken in Amsterdam.

Café del Mondo

Café del Mondo is een echt Amsterdams café. Het kan dan ook niet anders dan dat dit café Ajax een warm hart toedraagt. Tijdens wedstrijden van Ajax komen verschillende supporters hier samen om de wedstrijd te kijken. Wat het café nog unieker maakt is dat er aandacht is voor het klassieke Ajax. Er hangen verschillende portretten van bijvoorbeeld Johan Cruijff en Sjaak Swart. Een leuke sport bar Amsterdam!

Satellite Sportscafé

Misschien wel dé sport bar Amsterdam. In Satellite Sportscafé kun je niet alleen live voetbal kijken maar ook wedstrijden van de sporten basketbal, honkbal en american football worden er live uitgezonden. Iedere sportliefhebber kan hier dan ook wel terecht. Gelegen op het Leidseplein is dit café te vinden dat ook beschikt over een terras. Ideaal voor in de zomer.

O’Donnell’s

Uiteraard is er ook een sport bar Amsterdam te vinden in de vorm van een Irish pub. O’Donnell’s heeft maar liefst twaalf bieren op de tap en zo’n dertig verschillende soorten whisky’s. Een lekkere plek dus om onder het genot van een goed glas bier naar voetbal- of rugbywedstrijden te kijken. Vooral wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division worden uitgezonden. voetbal kijken in Amsterdam

Café Kuiper

Een oud-bruin café, vele soorten bier en een live wedstrijd van Ajax op een groot scherm. Een heerlijke combinatie! Café Kuiper noemt zich dan wel niet een sport bar maar je kunt hier prima vertoeven. Naast de wedstrijden van Ajax worden hier ook topwedstrijden uit het buitenland uitgezonden.

Coco’s Outback

Coco’s Outback kenmerkt zich door de vele televisieschermen. Op maar liefst dertig verschillende schermen kun jij je sportwedstrijd volgen. Daarnaast heeft de bar een bijzondere uitstraling, Australisch! Een bijzondere plek waar je kunt voetbal kijken in Amsterdam.

Naast een sport bar Amsterdam zijn er nog vele andere voetbalspots te vinden in de thuisstad van Ajax. Kijk snel voor een overzicht van alle voetbalspots.

Voetbal kijken Amsterdam

Laat een Reactie achter