Of je nou voor of na een bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord, Excelsior of Sparta graag nog even gezellig een kroeg in wil duiken of gewoon live een wedstrijd van één van de Rotterdamse voetbalclubs wil bekijken, het is dan wel zo handig dat je weet waar een sports bar Rotterdam zich bevind. Wij beschreven vier keer een sports bar Rotterdam zodat jij hier niet meer druk om hoeft te maken.

Panenka

Panenka is de plek voor de moderne voetballiefhebber. De in 2015 opgerichte sport bar is een high-end sport bar waar je live voetbalwedstrijden kunt kijken. Op de tribune of in je eigen privé skybox, die je moet reserveren, kun je kijken naar voetbalwedstrijden uit zowel de Nederlandse competitie maar ook de Engelse, Spaanse, Duitse, Italiaanse en Franse competities worden er uitgezonden. Voor een ieder zit er wel wat tussen dus!

Café ’t Haantje

Een echt café dat supporter is van de grootste voetbalclub in Rotterdam, Feyenoord. In het café hangt een ouderwetse en gemoedelijke sfeer waar je ook een hapje kunt eten. Bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord verzorgt Café ’t Haantje busvervoer vanaf het café naar stadion De Kuip. Ideaal als je onder het genot van een drankje de wedstrijd wil voorbeschouwen voordat je naar de wedstrijd zelf vertrekt.

Café Brouwershuys

Mocht je supporter zijn van één van de rivalen van Feyenoord genaamd Sparta Rotterdam dan is Café Brouwershuys de plek waar je moet zijn. Het café ligt op een loopafstand van ongeveer tien minuten richting stadion Het Kasteel waardoor het makkelijk is om zowel voor als na de wedstrijd deze te kunnen bespreken.

Café ’t Vinkje

Als je op zoek bent naar een echte Rotterdamse buurtkroeg dan zit je bij Café ’t Vinkje goed. De al ruim tachtig jaar oude kroeg zendt live de voetbalwedstrijden van Feyenoord uit. Daarbij hangen in de kroeg verschillende vlaggen en foto’s van de voetbalclub. Je kunt dus wel raden van welke club in Rotterdam de gasten van de kroeg fan zijn.

Zin gekregen om naast de sport bars Rotterdam ook andere bijzondere voetbal spots te verkennen in Rotterdam? Op deze pagina bieden we je alle tot nu toe bekende voetbal spots in Rotterdam. Mocht je nou zelf nog een veel betere en leukere voetbalspot weten, dan kun je die hier toevoegen. We zien ze graag tegemoet!

Sports bar Rotterdam

 1. It’s appropriate time to make some plans for
  the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to
  suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring
  to this article. I wish to read even more things about it!

  1. luukjanssen

   Hi Kiersten,

   Thanks for your replying. All suggestions are more than welcome. You could forward them to info@fclibero.com. In a few weeks a proper form will be implemented so everyone could drop their suggestions through the form. Feel free to contact us anytime with questions/suggestions/blogs etc. We have plans to write some more blogs the coming weeks regarding football spots in specific cities, so if you have any suggestions, as I said, drop us an email.

   Kind regards,

   Luuk (FC Libero)

Laat een Reactie achter