Stadio San Siro, de machtige thuishaven van AC Milan en FC Internazionale, is één van de meest bekende voetbal kathedralen in Europa. Vele voetballiefhebbers hebben het stadion wel eens bezocht middels het aanschouwen van een thuiswedstrijd van één van de clubs, door het volgen van de stadion tour of door een bezoek te brengen aan het in San Siro gevestigde museum. Drie unieke manieren om het stadion met haar rijke geschiedenis in Milaan beter te leren kennen.

Echter is er nog een mogelijkheid waardoor je het stadion op toch net weer een andere manier kan bewonderen. Met een drone werden unieke beelden opgenomen van het prachtige San Siro in Milaan. Gelukkig hebben de makers van de beelden de opname in een filmpje samengevat en dit op Youtube geplaatst. Veel kijkplezier!

Bekijk een overzicht van alle voetbal spots in Milaan >>

Laat een Reactie achter